Gå direkt till huvudinnehåll

Energispartips i brevlådan till boende i er BRF

När det är kallt vill många av oss göra kloka val för att hushålla med energin. Till hjälp för dig som bor i bostadsrättsförening har vi tagit fram en broschyr med energispartips för både uppvärmning och el. Beställ en uppsättning broschyrer och dela ut till alla i din BRF, så hjälps vi åt att spara tillsammans.

Beställ broschyr gratis

Det finns många sätt att spara energi i en bostadsrättsförening. Med vår broschyr Energismarta tips vänder vi oss till de boende för att öka kunskapen om hur de enkelt sparar energi i vardagen. Klokt både för plånboken och klimatet.

Hör av till oss på kontakt@norrenergi.se och beställ det antal som du behöver. Ni får broschyrerna skickade till er helt utan kostnad.

Många bäckar små

Vägen till ett bättre klimat börjar för de flesta av oss i vardagen. I broschyren ger vi smarta tips som är bra för klimatet samtidigt som det inte direkt gör livet svårare. Tvärtom kanske, eftersom det som är bra för klimatet ofta är bra för din plånbok. Tillsammans förändrar vi det stora med att göra det lilla.

Du som streamar gör en viktig insats

Norrenergis streamade värme är nästan helt förnybar. De senaste åren har ungefär 98 % producerats med förnybara bränslen och återvunnen värme. Så genom att vara kund hos oss gör du en viktig insats för klimatet. Dessutom avlastar fjärrvärmen elsystemet genom att elen kan användas till annat än uppvärmning.

Miljömärkt också

Vår energi är också märkt med Naturskyddsföreningens märkning Bra Miljöval. En märkning som tar hänsyn till biologisk mångfald och hjälper oss att skapa ett samhälle i balans med naturen. Här kan du läsa mer om vad Bra Miljöval-märkt värme är.

 

Energismarta tips i broschyr i handen, eller digitalt!


Ibland är det bra att kunna bläddra i något för att ta till sig innehållet bättre. Ta en titt på broschyren med tips på hur du och dina grannar kan hjälpas åt för att spara energi i er fastighet. Ni får gärna en uppsättning gratis av oss som ni kan dela ut i huset. 

Kanske passar det er bättre att skicka en länk i ett nyhetsbrev på mejlen, eller publicera på er hemsida? Det finns många fördelar med det! 

Varför inte dela ut den både i brevlådan och på mejlen för att nå fram till så många som möjligt?

Här hittar du broschyren Energismarta tips