Gå direkt till huvudinnehåll

Nyheter

Filtrera bland våra nyheter

Unga företagare ger våra städer livskraft för framtiden

3 februari 2023

Innovation och entreprenörsskap stod på agendan när Ung Företagsamhet (UF) hade mässa på Allaktivitetshuset i Sundbyberg igår. Vi var med och delade ut pris och är imponerade av de unga företagarnas kompetenser som är en del i lösningen för en mer hållbar framtid.

99,2 procent förnybar och återvunnen värme 2022

31 januari 2023

Under år 2022 baserade vi vår värmeproduktion till 99,2 % på förnybara och återvunna bränslen enligt Bra Miljöval. Det tar oss ännu några viktiga steg närmare vårt mål att streama 100 procent fossilfri värme. Fjärrkylan ligger stadigt kvar på 100 procent förnybart.

Flygplan fotograferar fjärrvärmenätet med värmekamera nattetid

27 januari 2023

Ungefär vart tredje år genomför vi en flygtermografering av vårt fjärrvärmenät. Och, snart är det dags igen. Flygtermografering innebär att flygplan flyger över ledningsnätet och fotograferar med en känslig och högupplöst värmekamera. Bildmaterialet hjälper oss sedan att identifiera eventuella läckor. Det här är ett viktigt verktyg för att hålla fjärrvärmerören som streamar din värme i bra skick.  

Stöttar Stockholms stadsmission som gör våra städer lite varmare

21 december 2022

Många barn lever i utsatthet och under julen blir utanförskapet extra påtagligt. Vi vill att fler barn ska få komma in i värmen och därför stöttar vi Stockholms Stadsmission.

Snabbkolla att er värmeanvändning är normal

12 december 2022

För att hjälpa dig se till att er värmeanvändning ligger på en acceptabel nivå för ditt hus har vi tagit fram ett hjälpverktyg som jämför ert hus energianvändning mot typhus från samma tidsperiod. Du hittar verktyget på ditt konto i kundportalen.

3 tips för smart värmeanvändning

30 november 2022

När du streamar värme från oss sköter det mesta sig själv, men det finns några saker som är bra att ha koll på. Nu när det börjar bli vinter vill vi tipsa om hur du ser till att din uppvärmning fungerar så optimalt som möjligt.