Gå direkt till huvudinnehåll

Nyheter

Filtrera bland våra nyheter

Hjälp oss att utvecklas – årets kundundersökning drar igång

4 juni 2024

Nu drar årets kundundersökning igång och den pågår hela sommaren. Kanske är det du som blir uppringd för en intervju om hur du tycker det fungerar att vara kund hos oss på Norrenergi.

Bra att veta om värmecentralen på sommaren

3 juni 2024

Vi har haft varmt och härligt sommarväder ett tag. När det blir varmt ute brukar tekniken sköta det mesta i värmecentralen automatiskt. Så du som har fjärrvärme ska inte behöva göra någonting, men det finns några saker som är bra att ha koll på.

Hållbarhetsredovisning för 2023 är här

18 april 2024

Vårt främsta fokus är att ha ett attraktivt värdeerbjudande till våra kunder. Under 2023 var vår streamade värme 99 procent förnybar med transporter inräknade. Vår fjärrkyla var helt förnybar.

Se om det gick åt mer energi än vanligt i vinter

4 mars 2024

Vintern kom tidigt i år och vi har haft en lång period av kyla där vintermånaderna i snitt var cirka 1,5 grad kallare än normalt. Så här kan du jämföra energianvändningen mellan olika år, oavsett om det var en ovanligt kall vinter som i år.

Hållbarhetspris till studerande entreprenörer

9 februari 2024

När Ung Företagsamhet (UF) hade mässa för unga entreprenörer som driver UF-företag i Sundbyberg var vi med och delade ut pris till Årets Hållbara företag. Vi är imponerade av de unga företagarnas kompetenser som är viktig för fler hållbara lösningar i framtiden.

Vi framtidssäkrar hanteringen av energidata

8 februari 2024

Inom kort börjar vi byta ut kommunikationsenheten i flertalet av våra kunders värme- och kylacentraler – det är den enhet som fjärravläser fastighetens energidata. Vi byter enheten för att den ska bli kompatibel med vårt nya system för insamling av energidata för värmen och kylan.