Gå direkt till huvudinnehåll

Stöttar bok som utbildar skolelever om hållbar utveckling

Att elever får bra utbildning inom natur och miljö tycker vi är ett viktigt bidrag till en hållbar utveckling av samhället. Därför stöttar vi Svenska kunskapsförlaget som med Natur och miljö-boken miljöutbildar många av Sveriges barn.

Delas inom kort ut till elever i Solna och Sundbyberg

Natur och miljöboken har delats ut som en gåva till barn sedan 1993 och är en tredelad läromedelsserie som riktar sig till årskurs 4, 5 och 6. Denna vecka och nästa får mellanstadieelever i Solna och Sundbyberg årets böcker.

Heltäckande miljöutbildning som kopplar till de globala målen

Varje steg är anpassat för kursplanen och kunskapsnivån för respektive årskurs och blir en heltäckande miljöutbildning för mellanstadieeleverna. Boken är kompatibel med läroplanen, inkluderar en lärarhandledning och övningar och lektionsförslag kopplar till FNs 17 globala mål för hållbar utveckling.

FNs globala mål för hållbar utveckling

FNs 17 globala mål för hållbar utveckling.

Så här jobbar vi på Norrenergi för en hållbar stadsutveckling


För oss på Norrenergi handlar långsiktig hållbarhet om mer än att värma element och varmvatten med förnybar energi. Vi vill bidra till samhällsnytta på flera plan. Till exempel genom att hjälpa våra kunder använda energin så klimatsmart som möjligt.

I vår hållbarhetsredovisning berättar vi mer.