Gå direkt till huvudinnehåll

Nu går ridån upp för vår nya webbplats

Nu publicerar vi vår nya webbplats! Vi hoppas att du som besöker oss ska uppleva en klar förbättring jämfört med tidigare.

Användarvänlighet och tillgänglighet

Vårt främsta syfte med att göra om webbplatsen är att förbättra användarvänligheten och öka tillgängligheten:

  • Det ska vara lätt att hitta det du söker
  • Det ska vara enkelt att få hjälp och kontakt med oss.
  • Vår information ska vara tillgänglig för alla.

Enligt nya webbdirektivet

Det nya webbdirektivet, eller Lagen om digital tillgänglighet, ställer krav på att vår information är tillgänglig för alla. Det handlar till exempel om att personer med synnedsättning eller färgblindhet ska kunna ta del av informationen. 
Vi har därför anpassat vår sida vad gäller färger, bilder, typsnitt och texter, för att den ska leva upp till de behov och krav som finns. Lagen om digital tillgänglighet gäller myndigheter, kommuner och kommunala bolag.  

Ännu bättre service

Förra året tog vi fram en kundportal i dialog med våra kunder. Det gav oss bra underlag om vilka önskemål och behov som finns. Bland annat har vi skapat en särskild tjänsteportal för våra tjänster. Den är tillgänglig från både kundportalen och här på vår nya webbplats. Tanken med detta är att göra det enklare för kunder i olika typer av fastigheter att hitta tjänster som passar just dem. På så sätt kan vi tillsammans se till att energin används så optimalt som möjligt.

Vi hoppas de nya webblösningarna ska göra det lättare för dig att hitta det du söker och få den hjälp du behöver.

Varmt välkommen hit!

Vi streamar värme


Många vet inte vad fjärrvärme är, trots att den värmer halva Sverige. Därför har vi lanserat konceptet Streamad värme, med målet att öka kunskapen och hur det faktiskt fungerar. I rör under marken strömmar vi värme och kyla runt om i våra städer. Eller... streamar?...

Det här är streamat för oss