Gå direkt till huvudinnehåll

Norrenergi förlänger partnerskap med AIK Fotboll

AIK Fotboll och Norrenergi förlänger partnerskapet över säsongen 2023. Avtalet innebär att Norrenergi fortsätter att stötta AIK Fotbolls samhällsengagemang, samt exponeras på Nationalarenan, Friends Arena.

Norrenergi är officiell partner till Det digitala omklädningsrummet, som är ett samhällsinitiativ av AIK Fotboll och BenQ sedan 2021. Initiativet syftar till att utbilda ungdomar, ungdomsledare och föräldrar i omfattningen av hot, trakasserier och mobbning på nätet, hur det kan motverkas samt vilka konsekvenser det får för den som blir utsatt.

– Det är med stolthet vi kan konstatera att samarbetet med Norrenergi förlängs. I synnerhet med tanke på vår naturliga koppling geografiskt och vårt delade engagemang för samhällsutveckling. Tillsammans ser vi fram emot att fortsätta arbetet med initiativet Det digitala omklädningsrummet, säger David Ridderdal, kundansvarig AIK Fotboll.

– Vi vet hur oerhört viktigt det är för barn och ungdomar att känna tillhörighet och hitta positiva förebilder. Här har AIK Fotboll en viktig roll och kan göra skillnad för många som växer upp i vårt närområde, säger Maria Carvinge, marknadschef på Norrenergi. Med satsningen kring Det digitala omklädningsrummet arbetar AIK Fotboll också mot det växande samhällsproblemet med hot och trakasserier på nätet. Ett viktigt initiativ som vi är väldigt glada att kunna stödja. 

Norrenergi har varit partner till AIK Fotboll sedan 2019 och har bland annat varit huvudpartner till Fair Play Corner samt till initiativet Allmänningen.

Det digitala omklädnings-
rummet


Vi stöttar Det digitala omklädningsrummet – AIK Fotbolls och BenQs samhällsinitiativ som utbildar för att motverka hot, trakasserier och mobbning över nätet eller i andra digitala forum.

Mer om Det digitala omklädningsrummet


Tidigare samarbeten med AIK Fotboll


Kvällsfotboll ger verktyg för att klara vuxenlivet

Fair Play Corner