Gå direkt till huvudinnehåll

Priser för dig i villa

Fjärrvärme, eller stremad värme som vi kallar det, är enkelt och det vill vi ska gälla även prislistan. Priset för dig i villa består därför enbart av ett pris per kilowattimme, energipriset. För att underlätta för dig som kund gör vi varje höst en budget för nästkommande år för alla fastigheter vars energianvändning vi har tillräcklig information om. 

Priset nedan gäller för en- och tvåfamiljsfastigheter där fjärrvärmeleveransen täcker fastighetens hela behov av värme. Om du även har tillskott från annan värmekälla gäller vår delleveransprislista som du hittar här intill. Här hittar du även vår prisändringsmodell som är framtagen i Prisdialogen.

Energipris 2021

99,4 öre per kilowattimme inklusive moms (79,52 exklusive moms)

I länkarna här intill hittar du villaprislistan som pdf, delleveransprislistan och de avtalsvillkor som gäller för dig som privatkund.

Anslutningsavgift

När du ansluter din fastighet till vårt fjärrvärmesystem utgår en anslutningsavgift som debiteras som engångsavgift. Anslutningsavgiften offereras separat.

Avläsning och fakturering

Fakturering sker normalt varje månad. Som underlag används avlästa värden utifrån faktisk förbrukning. Faktura sänds normalt ut inom 7 arbetsdagar efter månadsskifte. Som kund hos Norrenergi kan du välja att få fakturan på olika sätt. Förutom pappersfaktura kan du få fakturan som e-faktura via din bank. Du kan också välja mellan olika betalningssätt, så som autogiro. Mer information om betalningssätten finns i länken här intill.

Fjärrvärmecentralen

Som kund äger du och ansvarar för fjärrvärmecentralen. Oftast sköter sig centralen själv men om du vill ha hjälp att optimera din värmecentral så ta gärna en titt på de tjänster vi erbjuder. Du hittar dem här intill. 

Här kan du läsa mer om fjärrvärmecentralen

Priser och avtal


Villaprislista 2022

Delleveransprislista 2022

Allmänna avtalsvillkor konsument (bilaga 1)

Tekniska bestämmelser F:101 fjärrvärme (bilaga 3)

Lokala ansvisningar för småhus (bilaga 4)

Prisändringsmodell 2022-2024

Olika betalningssätt

Kostnadsredovisning enligt Energimarknadsinspektionens krav


Kostnadsredovisning 2022

Upptäck våra energitjänster


Vill du ha extra trygghet för din värmecentral eller kunna styra värmen från mobilen?
Ta gärna en titt på våra energitjänster