Gå direkt till huvudinnehåll

Energitjänster

Vi har ett flertal tjänster som du kan ta hjälp av för att trygga och optimera din energianvändning. Knapparna hjälper dig att hitta de tjänster som passar dig. Vill du veta mer kan du göra en intresseanmälan. Välkommen!

Just nu
Utbilda

Budgetgenomgång

Under oktober månad erbjuder vi en kostnadsfri genomgång av era fjärrvärmekostnader. Du kan boka den här.

Läs mer
Utbilda

Driftgenomgång

Vill du veta mer om din fjärrvärmecentral och vad du kan göra för att optimera din energianvändning? Då rekommenderar vi en driftgenomgång.

Läs mer
Säkra

Värmetrygg

Extra trygghet för din värmecentral med Värmetrygg. Du får regelbundna underhållsbesök och tillgång till rådgivning och akut felsökning om problem uppstår.

Läs mer
Uppgradera

Ny fjärrvärmecentral

Har din fjärrvärmecentral några år på nacken? Vi ger dig gärna råd och tips, om du funderar på att byta ut den.

Läs mer
Optimera

Värmesmart med Noda

Vill du minska dina uppvärmningskostnader med cirka 10 procent och få ett jämnare inomhusklimat? Ta hjälp av Värmesmart med Noda.

Läs mer
Miljö

Klimatkompensering

För många av våra kunder är det viktigt att deras energianvändning ska ge så litet klimatavtryck som möjligt. Därför har vi tagit fram den här tjänsten.

Läs mer
Undersöka

Energideklaration

Energideklarationen ska utföras av en certifierad energiexpert på uppdrag av byggnadsägaren. För att underlätta för dig som är kund hos oss har vi därför inlett ett samarbete med AFRY.

Läs mer
Mäta

Temperaturloggning

För varmt eller för kallt? Råder det delade meningar i föreningen, varför inte ta och mäta? Vi hyr ut temperaturloggar som placeras i fastigheten, därefter sammanställer vi resultatet.

Läs mer