Gå direkt till huvudinnehåll

Våra kampanjer

På bussar, tvärbana och t-bana kunde man ta del av våra budskap på gröna skyltar, liksom även på större reklamskyltar. Nedan ser du några exempel från kampanjerna.

En ny typ av streaming, men ändå väldigt gammal

Streamad värme och kyla - i folkmun även kallad fjärrvärme och fjärrkyla.

Analog streaming. Många pratar om att streama musik och film. Men när vi hör ordet streaming tänker vi på vatten i rörelse. Vi streamar varmt vatten för att värma upp bostäder och kallt vatten för att kyla ner arbetsplatser i Solna och Sundbyberg med omnejd. Norrenergi - en väldigt analog typ av streraming.

 

Så här såg det ut på reklampelare i Solna och Sundbyberg


En ny, men ändå väldigt gammal, typ av streaming. Sedan 1953 har vi på Norrenergi strömmat värme via rör som dessa. Vi värmer upp när det är kallt och kyler ned när det är varmt. Allt genom att strömma vatten. Vi sysslar med andra ord med världens äldsta streamingtjänst.

Här streamas det! Via rör som ser ut ungefär som dessa strömmar vi på Norrenergi varmt vatten till hushåll, köpcentrum och arbetsplatser i Solna, Sundbyberg, Bromma och Danderyd. Denna typ av streaming kallas i folkmun fjärrvärme. Vi har bara valt att döpa om den.