Gå direkt till huvudinnehåll

Värmesmart med Noda

Optimera Optimera

Att ställa in rätt värmekurva, det vill säga framledningstemperatur till elementen kan vara en utmaning när utetemperaturen varierar. Det kan också vara svårt att veta hur en förändring av inställningarna påverkar värmen i fastigheten.

Med Värmesmart börjar vi i andra änden; med hjälp av tjänstens digitala styrningssystem är det du som bestämmer inomhustemperaturen - systemet löser resten.

Anpassar värmen automatiskt

Genom att placera givare i ett antal lägenheter får systemet information om hur förändringar slår i fastigheten och lär sig vilken temperatur som ska skickas till elementen. Värmesystemet kan på så sätt ta hänsyn till aktiviteter som påverkar temperaturen, så som solinstrålning och sociala aktiviteter.

På köpet hjälper systemet er att spara energi, normalt 10 procent av uppvärmningen. Det kallar vi smart!

Gör en intresseanmälan så skickar vi en pris- och besparingskalkyl till dig. Det kan vara bra att veta att det just nu är det stor efterfrågan på tjänsten och att det därför kan ta lite längre tid innan ni får kalkylen. 


Verkar tjänsten intressant?

Du skickas vidare till vår kundportal

Fler tjänster

Utbilda

Driftgenomgång

Vill du veta mer om hur din fjärrvärmecentral fungerar? Då rekommenderar vi en driftgenomgång.

Om driftgenomgång
Säkra

Värmetrygg

Extra trygghet för din uppvärmning med Värmetrygg. Du får regelbundna underhållsbesök och tillgång till rådgivning och akut felsökning om problem uppstår.

Om värmetrygg
Uppgradera

Ny fjärrvärmecentral

Har din fjärrvärmecentral några år på nacken? Vi ger dig gärna råd och tips, om du funderar på att byta ut den.

Om ny fjärrvärmecentral