Gå direkt till huvudinnehåll

Ny fjärrvärmecentral

Uppgradera Uppgradera

När fjärrvärmecentralen är 20 år eller äldre kan den behöva bytas ut. Att laga eller byta ut befintliga delar är förstås också ett alternativ, men ofta lönar det sig att byta till en ny.

Flera fördelar

Moderna fjärrvärmecentraler är små och kompakta, har snabb reglering och energisnåla pumpar. Verkningsgraden blir bättre och returtemperaturen oftast lägre. Dessutom finns det möjlighet att ställa in effektstyrning och på så sätt spara energi.

Säkra korrekt installation

När du väljer att köpa ny fjärrvärmecentral av oss får du nytta av vår samlade erfarenhet av fjärrvärme som uppvärmningsform. På så sätt säkrar du att ni får en central som är rätt dimensionerad och korrekt installerad. Du tryggar er uppvärmning och vi lämnar fem års garanti på utfört arbete.

Hjälp till effektiv energianvändning

Service är viktigt för oss och vår verksamhet bygger på att finnas till hands för dig. Därför bjuder vi på en driftgenomgång efter installationen. Då visar en av våra energitekniker hur du bäst ställer in centralen så att din energianvändning blir så effektiv som möjligt.

Vill du ha råd eller hjälp med att byta ut din fjärrvärmecentral? Gör en intresseanmälan så återkopplar vi så snart som möjligt och tar fram ett kostnadsförslag.


Verkar tjänsten intressant?

Du skickas vidare till vår kundportal

Frågor om tjänsten?

kontakt@norrenergi.se 

Fler tjänster

Just nu
Utbilda

Budgetgenomgång

Under oktober månad erbjuder vi en kostnadsfri genomgång av era fjärrvärmekostnader. Du kan boka den här.

Om budgetgenomgång
Utbilda

Driftgenomgång

Vill du veta mer om din fjärrvärmecentral och vad du kan göra för att optimera din energianvändning? Då rekommenderar vi en driftgenomgång.

Om driftgenomgång
Säkra

Värmetrygg

Extra trygghet för din värmecentral med Värmetrygg. Du får regelbundna underhållsbesök och tillgång till rådgivning och akut felsökning om problem uppstår.

Om värmetrygg