Gå direkt till huvudinnehåll

Ny fjärrvärmecentral

Uppgradera Uppgradera

Vi har sett fjärrvärmecentraler här i Solna och Sundbyberg som har tuffat på sedan 70-talet. Det visar hur stabil en fjärrvärmecentral är, men den håller inte för evigt.

När är det dags att byta?

En fjärrvärmecentral som är äldre än 20 år börjar bli gammal. Visst går det att laga eller byta delar när något går sönder, men oftast lönar det sig att byta värmecentralen helt.

Vilket resultat kan du vänta dig?

Du får andrum. I första hand är ett byte en försäkring om att du får streamad värme till huset – jämnt, effektivt och utan avbrott. En lugn och ro-garanti skulle man kunna säga.

Du får mer plats. En ny fjärrvärmecentral tar mindre plats. Vid ett byte frigörs därför yta som du kan använda till annat.

Du kan optimera. Med en ny fjärrvärmecentral kan du få fler inställningsmöjligheter, vilket ökar möjligheten att optimera din energianvändning.

Du får en garanti. Vi ser till att din fjärrvärmecentral är beräknad och anpassad efter fastighetens behov. Vid ett byte av fjärrvärmecentral lämnar vi 10 års produkt- och funktionsgaranti.


Verkar tjänsten intressant?

Du skickas vidare till vår kundportal

Läs mer

Faktablad Ny fjärrvärmecentral

Så gjorde Brf Framnäs 2

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till oss på kontakt@norrenergi.se 

Fler tjänster

Utbilda

Driftgenomgång

Vill du veta mer om hur din fjärrvärmecentral fungerar? Då rekommenderar vi en driftgenomgång.

Om driftgenomgång
Säkra

Värmetrygg

Extra trygghet för din uppvärmning med Värmetrygg. Du får regelbundna underhållsbesök och tillgång till rådgivning och akut felsökning om problem uppstår.

Om värmetrygg
Optimera

Värmesmart med Noda

Vill du minska dina uppvärmningskostnader med cirka 10 procent och få ett jämnare inomhusklimat? Ta hjälp av Värmesmart med Noda.

Om värmesmart med noda