Gå direkt till huvudinnehåll

Värmebudgeten för 2022 snart här

Värmebudgeten för 2022 är på väg och i år är den helt digitaliserad. För att underlätta ditt budgetarbete har vi som vanligt tagit fram de budgeterade kostnaderna för er streamade värme för året som kommer. Starta upp ditt norrenergikonto redan nu så har du åtkomst till budgeten direkt när den är här.

Snabb överblick

I värmebudgeten får du en tydlig översikt av energianvändning och beräknade kostnader för året som kommer. Budgeten baseras på historisk data över er energianvändning.

Digitalt ger nya möjligheter

– Nytt för i år är att värmebudgeten är integrerad i kundportalen. Med det digitala formatet finns helt andra möjligheter till interaktivitet. Till exempel att exportera till Excel, växla mellan energianvändning och kostnad, få hjälp av faktarutor med mera, säger Daniel Nyqvist, tjänsteutvecklare på Norrenergi.

Löpande budgetuppföljning

– Under 2022 går det också att följa upp sin budget löpande. Varje månad summerar verktyget hur kostnaden fallit ut jämfört med vad som var beräknat. För att göra budgetarbetet så smidigt som möjligt går det också att snabbt exportera alla värden i budgeten så det blir det enklare för dig som kund att lägga in i era egna system, säger Daniel Nyqvist.

Jämför och få hjälp att spara

För att hjälpa er minska energianvändningen presenterar vi också de indikatorer som lönar sig bäst att åtgärda. Genom att jämföra utvecklingen mellan åren får du en indikation om insatser ni gjort för att spara energi gett något resultat. På så sätt får ni ett verktyg i arbetet med att spara både pengar och miljö.

Kostnadsfri distansgenomgång av er budget i höst

Även i år bjuder vi in till digitala budgetgenomgångar där du går igenom er värmebudget med någon av våra duktiga energiingenjörer. Inom kort släpper vi bokningen där du själv kan boka ett kostnadsfritt digitalt möte på en tid som passar dig. Under mötet går vi igenom din statistik och budget tillsammans och svarar på de frågor du har. Håll utkik efter kommande nyhetsbrev – där meddelar vi när bokningen öppnar.

Logga in och var startklar

Gå gärna in och kontrollera att du har inloggningen till ditt norrenergikonto klart. Då är du startklar när budgeten kommer. Det är enkelt gjort med hjälp av ditt mobila bank-id, eller så hjälper vi dig gärna!

Ta en titt in i kundportalen


Ta en titt på filmen och se vad du kan hitta i kundportalen.

Här loggar du in när du vill se din egen fastighets data