Gå direkt till huvudinnehåll

Som villakund har du självriskeliminering via oss

Bor du i villa och streamar värme från oss? Du vet väl att om en skada skulle uppstå i er värmecentral slipper du som är villakund att betala självrisken hos ditt försäkringsbolag. Du får självriskeliminering via oss!

Som vanligt har vi tecknat avtal om självriskeliminering för dig som är villakund. Det innebär att du helt och hållet slipper betala självrisken om någon skada skulle uppstå i din fjärrvärmecentral eller i värmesystemet.

För att få tillgång till självriskelimineringen behöver du först kontakta ditt försäkringsbolag. Därefter kontaktar du oss så hjälper vi dig vidare.

Publicerad 2021-11-24

Låt bevakningsfunktionen hålla koll åt dig


Ta hjälp av bevakningsfunktionen på ditt norrenergikonto i kundportalen. Genom att bevaka fastighetens returtemperatur får du en notis om något inte fungerar som det ska i er värmecentral. På så sätt slipper du onödiga kostnader.

Logga in och ställ in bevakningar för ditt hus

Här hittar du mer om bevakningsfunktionen

 

Jämför din villas energianvändning med liknande hus

Hur mycket fjärrvärme använder ditt hus jämfört med liknande hus? Titta på filmen så får du veta! Här visar vi en funktion som ger dig svar och en bra överblick av energianvändningen i din villa.