Gå direkt till huvudinnehåll

Många nyheter i kundportalen

Kundportalen är ditt bästa verktyg för att få ökad kontroll och överblick över din energianvändning. På ditt konto finns all din energidata tillgänglig för att hjälpa dig hantera både förbrukning och kostnader. Under förra året lanserade vi många nya funktioner för att göra det ännu enklare att spara energi.

Se förbrukningen – ännu bättre statistik

Med vårt nya statistikverktyg får du snabbt en bild av er årliga energianvändning och det är lätt att analysera er förbrukning. Du kan jämföra år från år, eller ta fram tendenser månad för månad, och även jämföra mot statistik från alla våra användare. Exportfunktionen ger dig dessutom möjlighet att tanka över ännu mer data i fler olika upplösningar till tydliga och lättolkade Excel-filer. Lägg till vår nya visualisering av allt från effekt till dygnsvärden och tendenser, så har du ett oslagbart redskap för att se hur ni använder er energi.

Värmebudget – minska dina kostnader

Under den nya fliken Budget får du koll på kostnader och ser snabbt och enkelt om energianvändningen ökar eller minskar. Sidan ger en helhetsbild av din värmekostnad samt hur mycket energi du använder. Har du flera fastigheter ingår naturligtvis alla i bilden. Dessutom kan du följa dina kostnader månad för månad för att se om verkligheten skiljer sig från din budget, och du kan varje månad ladda hem en ny prognos för året. Här kan du också få tips om hur du kan sänka din värmekostnad.

Gratis för alla kunder

- Jag tror inte alla våra kunder insett hur mycket kundportalen kan göra för att spara kostnader och energianvändning. Men vi kan se att nästan alla kan tjäna på att gå in på sitt konto och kolla när, var och hur man använder sin energi. Det finns helt enkelt alltid något att göra, och vinsten blir omedelbar, säger Daniel Nyqvist, tjänsteutvecklare på Norrenergi.


Daniel Nyqvist, tjänsteutvecklare på Norrenergi.

Så även om du känner att du vet vad det rör sig om, gå in och ta en titt i kundportalen igen. Du upptäcker lätt vad den kan göra för er energianvändning. Och du, glöm inte att ge oss feedback. Vi försöker hela tiden bli bättre på att svara på våra kunders behov, så vi lyssnar alltid för att lära oss. Vi ses i kundportalen.

Hör av dig till oss! 

Nu har vi dessutom gjort det ännu enklare för dig att komma med synpunkter och åsikter om kundportalen. Längst ner på sidan kan du både gilla, inte gilla eller lägga till en kommentar om något vi behöver ta till oss. Kundportalen är snabb, enkel och till för alla våra kunder!

2022-01-31

Så här skapar du ditt konto


Enklast skapar du ditt konto genom att använda bank-id.

Företag och bostadsrättsföreningar som vill ha ett gemensamt konto för företaget/föreningen behöver skicka in en förfrågan. Då skapar vi ett konto till er och skickar en verifieringslänk där ni kan skapa ett gemensamt lösenord.

Här loggar du in eller skapar ditt konto