Gå direkt till huvudinnehåll

Nyheter

Filtrera bland våra nyheter

Som villakund har du självriskeliminering via oss

24 november 2021

Bor du i villa och streamar värme från oss? Du vet väl att om en skada skulle uppstå i er värmecentral slipper du som är villakund att betala självrisken hos ditt försäkringsbolag. Du får självriskeliminering via oss!

12 tips på vad du kan göra själv för att spara energi

23 november 2021

Med streamad värme från oss har du en energieffektiv uppvärmning eftersom du är med och tar vara på energi som annars skulle gå till spillo. Men det går alltid att göra mer för att spara. Här ger vi dig tips på vad du kan göra själv för att effektivisera din uppvärmning när vädret blir kyligare.

Streamar cirkulärt och deltar i Circular Monday

21 november 2021

För att lösa klimatutmaningarna behöver vi cirkulera mera. Med värmen du streamar är du med och bidrar till ett mer cirkulärt samhälle eftersom vi tar vara på värme och annat som blir över. Vi deltar i initiativet Circular Monday som uppmuntrar cirkulär konsumtion och har återbruk i centrum.

Hunden som kan lukta sig till fjärrvärmeläckor

15 november 2021

I äldre fjärrvärmeledningar kan läckor uppstå. I veckan som gick provade vi en helt ny metod för läcksökning då sökhunden Aspirant Jeckov hjälpte oss söka efter misstänkta fjärrvärmeläckor i Solna. Ett intressant alternativ framöver!

Tack för värdefull återkoppling!

28 oktober 2021

Resultatet från årets kundundersökning är klart och visar att vi har fortsatt hög kundnöjdhet. Vi är jätteglada och tacksamma att så många tagit sig tid att återkoppla sin upplevelse av oss och värmen och kylan vi streamar.

Sänk dina värmekostnader med tjänsten Värmesmart

19 oktober 2021

Med vår tjänst Värmesmart får du jämnare inomhustemperatur, lägre energikostnader och mindre jobb. Ett enkelt sätt att minska energianvändningen!