Gå direkt till huvudinnehåll

Nyheter

Filtrera bland våra nyheter

Värmebudgeten är här – boka genomgång med oss

8 september 2021

Så här års arbetar många med nästa års budget. För att underlätta ditt budgetarbete har vi tagit fram 2022 års budget för värmen ni streamar från oss. I år är den helt digital och om du vill kan vi gå igenom den tillsammans i ett distansmöte där vi går igenom er statistik tillsammans och ger dig svar på dina frågor.

Samma värmepriser nästa år

7 september 2021

Priset på vår streamade värme ligger kvar på oförändrad nivå 2022. I dagarna godkände också Prisdialogens styrelse vårt fortsatta medlemskap samt vår prisändringsmodell.

Individuell mätning och debitering

2 september 2021

Från den 1 juli 2021 gäller nya föreskrifter från Boverket för individuell mätning och debitering av uppvärmning och tappvarmvatten (IMD). Här är en sammanfattning av det viktigaste.

Värmebudgeten för 2022 snart här

31 augusti 2021

För att underlätta ditt budgetarbete har vi som vanligt tagit fram de budgeterade kostnaderna för er streamade värme för året som kommer. Starta upp ditt norrenergikonto redan nu så har du åtkomst till budgeten direkt när den är här.

Ökad säkerhet för barn i trafiken – vi stöttar Trafikkalendern

19 augusti 2021

Hälsa och säkerhet är viktigt för oss, oavsett om det handlar om trafiken, på jobbet eller någon annanstans. Därför samarbetar vi med Trafikkalendern som vill bidra till ökad säkerhet för barn i trafiken..

Vi vill veta vad du tycker

9 juli 2021

Just nu genomför vi på Norrenergi en kundundersökning. Under juli, augusti och september månad kanske det är just du som blir uppringd för en intervju med frågor som rör Norrenergi.