Gå direkt till huvudinnehåll

Nyheter

Filtrera bland våra nyheter

Säkrar kompetens med Jobbspåret

18 juni 2021

Under våren har Tomás Brito Casero praktiserat hos oss inom Jobbspåret – en satsning som riktar sig till nyanlända och syftar till att få in kompetens i energibranschen. Eftersom kompetensbristen är stor vill vi bidra till att fler får utbilda sig till drifttekniker inom värme.

Håll koll på kylan när det är som varmast

17 juni 2021

I vår nya kundportal finns också flera bra funktioner för att hålla koll och följa upp användningen av kyla i er fastighet. Det handlar till exempel om att kunna överblicka effektuttag och returtemperatur.

Sommarpriser på värmen

15 juni 2021

Från maj till september har vi sommarpriser på vår streamade värme. Det innebär ett lägre energipris än under övriga månader – alltså priset du betalar per MWh. Det gäller alla kunder som har vår normalprislista.

Därför kan det höras smällar från Solnaverket

19 maj 2021

Nu kan vi definitivt säga att vintersäsongen är över. Ett säkert vårtecken är att det nu är dags att göra underhåll i våra pannor, och rusta dem inför nästa säsong.

Vår hållbarhetsredovisning för 2020 är här

7 maj 2021

Förra året blev ett år som inte liknade något annat men vi klarade omställningen tillsammans. Matlådor, digitala satsningar för att hjälpa våra kunder streama vår värme och kyla mer effektivt, färdig utbyggnad av kyla till Bromma och 99,7 % förnybart är smakprov på vad du kan läsa om i vår hållbarhetsredovisning för 2020.

Årets Prisdialogen-samtal är igång

6 maj 2021

Nu är årets Prisdialog-samtal i gång, första samrådsmötet är imorgon fredag. Initiativet syftar till att stärka kundens ställning och åstadkomma en rimlig, förutsägbar och stabil prisändring på fjärrvärme.