Gå direkt till huvudinnehåll

Stöttar Stockholms stadsmission som gör våra städer lite varmare

Många barn lever i utsatthet och under julen blir utanförskapet extra påtagligt. Vi vill att fler barn ska få komma in i värmen och därför stöttar vi Stockholms Stadsmission.

Barnfamiljer som lever i social utsatthet har små eller inga ekonomiska marginaler alls. Under julen blir utanförskapet extra påtagligt. Det finns inte pengar över till vare sig julklappar, julmat eller några aktiviteter på jullovet och högtiden förknippas med oro och ensamhet i stället för glädje och gemenskap.

Vi stöttar Stockholms Stadsmission som erbjuder alternativ där en jul i utanförskap ersätts av gemenskap. De delar ut julklappar, presentkort att handla julmat för och ordnar julfiranden, aktiviteter och utflykter, så att fler barn får en bättre julledighet.

Så blir våra städer lite varmare.

Läs mer om Stadsmissionens viktiga arbete

Vi finns här i jul!


Vi önskar dig en fin julhelg och påminner om att vår kundservice har stängt på måndag, annandag jul, och vi är åter tisdag den 27 december. Trettondagsafton den 5 januari stänger vi kl 11.00 och Trettondagen har kundservice stängt.

Som vanligt finns vår jour och beredskap redo om något akut skulle hända med din värme eller ditt varmvatten. Kontakta i så fall i första hand den som ansvarar för värmen i din fastighet, eller så når du oss på telefon.

Vi streamar värme så att du ska ha värme ”on demand” som vanligt. Med fjärrvärme sköter det mesta sig självt. Smidigt och skönt.

Ha en riktigt skön julhelg!

Här når du oss